Rodinné bydlení dostupné pouze rezidentům

Pořiďte si dům svých snů 0 volné domy od 0 Kč

Zobrazit fotogalerii

Rezidence Golf Hostivař přináší soukromí v těsné blízkosti golfového hřiště

Praha – Hostivař je místem, kde aktuálně proběhlo dokončení druhé etapy projektu. Dalších 21 rodinných domů v uzavřeném areálu, do něhož můžete pouze vy nebo vaši známí. Moderní obydlí obklopené zelení a inspirované propracovaným funkcionalismem. Bydlení prezentující ojedinělý komfort.

Luxusní domy v Hostivaři

Druhou etapu tvoří 21 rodinných domů, které mohou nabývat tří odlišných podob. Dokonale rozvržené stavby v kontrolovaném areálu nabývají plochy od 152 m2 do 252 m2. Atriové a solitérní obydlí, jehož součástí jsou terasy a vhodně navržené interiéry. Novodobá architektura nezapomínající na vaše potřeby týkající se vnitřního vybavení. Domy, jež mohou sousedit přímo s golfovou jamkou č. 18.

Více o projektu

Poklidné prostředí pro život

Rezidence Golf Hostivař přináší koncept uzavřeného celku, v rámci něhož si můžete dopřávat klidové a relaxační zóny, sportoviště nebo společenské prostory. Plnohodnotná infrastruktura nacházející se mezi dvěma golfovými areály, z nichž ten novější bude představovat devítijamkové hřiště.

Praha – Hostivař vám nabídne velice bohaté sportovní vyžití, ale také možnost odpočinku v přírodě. Hostivařský lesopark a přehrada jsou toho jednoznačným důkazem. U rezidenčního bydlení se však nachází i školy, minipivovar, supermarkety a velké nákupní domy či restaurace a další obchody.

Více o lokalitě